HERSENG

Herseng

O nama

Tim Herseng-a je specijaliziran za pružanje profesionalnih usluga o svemu onome što je potrebno za vašu nekretninu te kao takav nastoji svojim klijentima pružiti maksimalnu sigurnost kada je riječ o njihovim objektima. Bilo da se radi o nadzoru i održavanju objekata, okućnica, pomoći oko iznajmljivanja vila i apartmana, kuća za odmor i svega onoga što Vi kao vlasnik ne možete i ne stignete kvalitetno odraditi,
Herseng je tu za Vas.
Želeći omogućiti vlasnicima da uživaju u svojim nekretninama, naš zadatak je svaku traženu stavku odraditi sa potpunom profesionalnošću i pouzdanošću na obostrano zadovoljstvo.
Usluge koje nudimo su fleksibilne te se u potpunosti mogu prilagoditi najzahtjevnijim željama naših klijenta kao i samim potrebama objekta.
Pružamo razne mogućnosti suradnje te smo spremni i na najzahtjevnije izazove , a sve kako bismo omogućili vlasniku potpunu bezbrižnost o nekretnini.
Svaka naša odluka i radnja je bazirana na etičkim poslovnim načelima te na takav način želimo graditi međusobno povjerenje s našim klijentima.
Stručni tim Herseng-a će svaku želju saslušati te uz dogovor s vlasnicima naći najbolje moguće riješnje .
Možete nam se obratiti za sva pitanja vezana uz upravljanje vašim nekretninama.